{0} reviews | Schrijf review

Electro VDS
Heers - VDS Electro

Vijverstraat 43/A000
3870 Heers

011 76 25 80
0474 56 72 79
     

Electricien, verlichtingsprojecten, automatisatie, Vanderstraeten Chris, Heers

Dé specialist in elektriciteitswerken, verlichting en woning- en gebouwautomatisatie

Elektricien Chris Vanderstraeten uit Heers (tussen Sint-Truiden en Tongeren, Limburg) is gespecialiseerd in de installatie van volledige elektriciteitssystemen voor residentiële en bedrijfsgebouwen. Bij renovaties of nieuwbouwprojecten staat hij in voor de aanleg, keuring en/of vervanging van uw elektriciteitsinstallatie, het installeren van leidingen en aansluitingen, binnen- en/of buitenverlichting, armaturen, stopcontacten, schakelaars, dimmers…

 

Chris Vanderstraeten kiest altijd voor de allerbeste topmerken. Hij houdt zich strikt aan de geldende reglementeringen en voorschriften en veiligheid heeft daarbij de hoogste prioriteit. Na vakkundige plaatsing levert hij ook alle schema's, keuringen en officiële attesten af. Hij is actief in de regio Borgloon, Sint-Truiden, Waremme.

 

Daarnaast verzorgt Chris Vanderstraeten automatiseringssystemen voor woningen en gebouwen. Met zo’n domotica-installatie kunt u verlichting, verwarming, ventilatie, alarmsystemen, parlofoon of videofoon en praktisch alle elektrische apparaten eenvoudig besturen. U zult versteld staan van het comfort, de extra veiligheid en energiebesparing die zo’n systeem biedt.

 

Voor meer informatie, bel of mail naar elektrospecialist Chris Vanderstraeten!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 Bereken route